2013. június 28., péntek

Ribizlis-meggyes kevert


Nagyon finom gyümölcsös nyári sütemény.
Hozzávalók:
(24x36 cm-es tepsihez)

  • 3 tojás
  • 25 dkg cukor
  • 75 ml olaj
  • 3 dl natúr joghurt
  • 35 dkg liszt
  • 1 cs sütőpor
  • 1 cs vaníliás cukor
  • 30 dkg ribizli
  • 10 dkg magozott meggy

Elkészítés: A tojást a cukorral fehéredésig keverjük, majd hozzáöntjük az olajat. Ezután felváltva hozzáadjuk a joghurtot és a sütőporral elkevert lisztet és csomómentesre keverjük, majd egy sütőpapírral bélelt tepsibe töltjük a masszát és rászórjuk a gyümölcsöket és előmelegített 180 fokos sütőben tűpróbáig sül.

Itt tudtok csatlakozni hozzám!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin